Flax Seed OilPerfect Diet

Massive Whey Gainer
View Full-Size Image


Massive Whey Gainer

Cena: 3 600.00 ден


Пред да отидете во продавница и да купите каков и да е гејнер, знајте дека неговата цена се одредува според тоа колку чисти протеини има во него и од какво потекло се. Која е најдобрата формула за добивање најквалитетна мускулна маса? Прашање кое се поставува многу често. Одговорт на најголем број спортски нутриционисти е: тоа се гајнерите со сооднос јаглени хидрати наспрема протеини 2:1. Таков е и Massive Whey Gainer на Ultimate Nutrition, две третини се јаглени хидрати прости и сложени, а една третина е Prostar Whey (Whey isolat и концантрат) што во вредност изнесува 33% протеин. Додајте меѓу два оброка шејк направен од Massive Whey Gainer и ќе го добиевте она што го баравте. Квалитетна мускулна маса.

Пакување 4,25 кг.КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com