AdrenolineXtreme Amino

Pure Muscle Carbs
View Full-Size Image


Pure Muscle Carbs

Cena: 1 100.00 ден


Секој искусен атлетичар и вежбач ќе ви каже – никогаш не чекајте да ожеднете за да се напиете вода, зошто тогаш веќе сте на работ на дехидрација и омалаксаност. Водата ја решава дехидратацијата, но кога сте омалаксани ќе помогнат веднаш јаглените хидрати. Колку е важна јагленохидатната формула во исхрната на спортистите зборува и податокот дека сите сериозни спортисти пред, за време и после натпреварот или тренингот користат јагленохидратни напитоци. Pure Muscle Carbs во неговиот состав содржи: прости, средни и сложени јагленохидтрати. Исто така како посебен додаток содржи и натриум – есенцијален електролит, кој што се губи многу за време на потењето и ги спречува грчевите во мускулите.

Пакување 1,25 кг.КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com