Gluta PureAdrenoline

Muscle Juice 2544
View Full-Size Image


Muscle Juice 2544

Cena: 3 100.00 ден


Muscle Juice 2544 е еден од омилените гејнери на пазарот. Во својот состав има 22% протеини од Whey и од белка од јајце. Содржи и моќна количина на јаглени хидрати, сложени и прости.

Оваа формула е многу препорачлива за сите оние кои што имаат проблем со зголемувањето на килажата и сите оние кои што сакаат за релативно кратко време да ја зголемат мускулната маса и сила.

Пакување 2,27 кг (1.600 ден.) / 4,75 кг. (3.100 ден.)КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com