Iso Sensation 93Testostrogrow 2 HP

Isomass Xtreme Gainer
View Full-Size Image


Isomass Xtreme Gainer

Cena: 6 200.00 ден


Ultimate Nutrition со задоволство ви го претставува ISOMASS XTREME GAINER, со досега најсовремената формула на сооднос на јаглени хидрати и протеини, со додаток ма прославените креатин, глутамин и многу важните корисни масла неопходни за здраво функционирање на организмот и согорување  на масти како што се ЕФА, ЦЛА и МЦТ. ISOMASS XTREME GAINER се карактеризира со time release т.е. временско отпуштање на протеини, што практично значи непрекинато протеинско хранење на вашите мускули во текот на денот но исто така навечер кога вашето тело највеќе се опоравува.

ISOMASS XTREME GAINER – добитна комбинацијa која што содржи шампионски 43% протеин што скоро е двојно повеќе од сите други гејнери.
ISOMASS XTREME GAINER во својот состав има дури 7 типа брзореагирачки креатини за раст на мускулната маса. Исто така содржи 4 типа глутамин кои што играат многу важна улога во метаболизмот на протеините , зголемување на мускулната маса и опоравувањето. Содржи и 4 нитроксид прекурсори. Исто така не се изоставени и ензимските комплекси за подобрена апсорпција. ISOMASS XTREME GAINER содржи корисни масла кои имаат безброј позитивни влијанија на целото тело и комплетно на сите функции на организмот, во спортот се познати како заштитници на мускулите во текот на тренингот и помагаат на телото  да ги користи наталожените маснотии како енергија. ISOMASS XTREME GAINER содржи широк спектар на витамини, антиоксиданти и минерали кои што се неопходни за нормално функционирање на организмот.

Како заклучок, можеме слободно да кажеме дека ISOMASS XTREME GAINER е најкомплетниот и најмоќниот гејнер што воопшто постои. Бидејќи кога го користите него немате апсолутно никаква потреба од други додатоци, во него има буквало СЕ што ви е потребно за изградба на најчиста можна мускулна маса.

Пакување 4,6 кг.КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com