Omega 3SUPER COMPLETE FORMULA

Amino 2002
View Full-Size Image


Amino 2002

Cena: 1 850.00 ден


Нова формула и супериорен квалитет

Амонокиселините се градивни елементи од кои што се составени протеините. Какошто е зградата направена од цигли, секој протеин е составен од аминокиселини.

Амино 2002 се аминокиселини од најквалитетен веј протеин, и со сигурност ќе станат ваш надобар пријател и сојузник во изградбата на цврсти, густи и максимално дефинирани и изразени мускули. Амино-киселините играат важна улога и во одвивањето на сите животни функции. Тие се составен дел на сите органи, и се неопходни за нивно правилно функционирање. Тука спаѓа и здравиот изглед на косата и кожата.

Пакување 330 таблети.КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com