CLAAdrenoline

Liquid Amino
View Full-Size Image


Liquid Amino

Cena: 1 650.00 ден


Брзината како адут

Течните аминокиселини на Ultimate Nutrition се од Whey Isolate и природно ензимско хидролизиран желатин. Whey Isolate е најдобар извор на аминокиселини а желатинот е богат со аминокиселините пролин и глицин. Течните аминокиселини по својата сила се инфериорни во однос на оние во цврст облик. Меѓутоа, Amino Liquid ја добива трката во леснотија и брзина на апсорбирање и им нема рамни кога се пијат после тренинг.

Пакување 1 литар.КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com