Omega 3Iso Sensation 93

Red Zone
View Full-Size Image


Red Zone

Cena: 2 850.00 ден


Тајното оружје на нашиот шампион Јовче Василевски!

Јовче својата извонредна дефиниција ја постигнува со користење на Red Zone пред своите натпревари.

Најголемиот проблем на пазарот за согорувачи на масти е нивниот состав, кој често може да биде проблематичен и дискутабилен кога станува збор за здравјето!
Red Zone подеднакво размислува за намалување и согорувањето на мастите, како и за здравјето на сите оние кои го консумираат!
Red Zone е најновата формула за согорување маснотии.
Всушност кога се вршеле истражувања на поединечни суплементи откриено е дека клучните компоненти што го сочинуваат Red Zone, освен што го забавувааат процесот на стареење и го подмладувааат телото, активно и ефективно влијаат на одстранување на мастите.


Заклучокот е дека придобивките од Red Zone се повеќекратни:
Го подигнува топењето на мастите на високо ниво, учествува во постигнување на дефиниција и обликување на телото, го одложува заморот, го продолжува тренингот, дава енергија со доведување на кислородот до мускулите, со што се започнува со согорување на длабоките масни наслаги, значително влијае на општо подобрување на здравјето, го подмладува и го чисти организмот.

Red Zone има одлично избалансиран состав од многу корисни и здрави компоненти, кои го ставаат далеку над сите други во класата на согорувачи.

-PowerGrape ® е екстракт од грозје, од Бордеаукс лозата (vitis vinifera) , богат е со флавоноиди кои се сметаат за најјаки антиоксиданти.
За време на тренингот PowerGrape ги намалува оксидирачките процеси кои развиваат слободни радикали.

-Qoenzime Q-10 е исто така еден од најдобрите антиоксиданти,
кој најмногу се користи за подмладување и за јачање на срцевиот мускул. Со конзумирање на Q-10 се обезбедува доволно килород за сите мускули и органи во телото.

-BetaAlanine ги докажа своите добри својства во спортот.
Тој го зголемува нивото на Карнозин, со што се обезбедува помал замор и помало количество на млечна киселина во мускулите.
Со BetaAlanin ја добиваме потребната издржливост,
го скратуваме времето за опоравување помеѓу тренинзите па дури и помеѓу сериите

-Red Zone содржи и други корисни компоненти како што се:

• Прав од корен на Азиски Жен-Шен
• Прав од корен од Ѓумбир
• Екстракт од корен од Црвен Чај
• Прав од семето Kola Oraha
• Екстракт од плодот Еводиј
• Cayenne Pepper
• Black Pepper
• Coffeine

Red Zone е специјално дизајнирана формула која создава таканаречена
‘‘ЦРВЕНА ТОПЛОТНА ЗОНА‘‘ која овозможува да се согоруваат масните наслаги,
и конечно вашето тело да го добие посакуваниот изглед.

Пакување 120 капсули.КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com