Creatine MonohydrateArginine Power

Perfect Diet
View Full-Size Image


Perfect Diet

Cena: 1 400.00 ден


Кратко кажано, би рекле дека Perfect Diet е појачан и збогатен Ultra Ripped. Дури можеби  потсеќа и на енергетскиот термогеник - Power Caps - по некои состојки. Се препорачува на жени како појак препарат, бидејќи тие се повеќе склони кон таложење на масни наслаги заради хормонските структури. Не се препорачува на трудници.

Пакување 90 капсули.КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com