Protein IsolateFlax Seed Oil

Yohimbe Bark Extract
View Full-Size Image


Yohimbe Bark Extract

Cena: 850.00 ден


Јохимба е суплемент кој што ќе го разбуди вашиот крвоток како да сте го приклучиле на пумпа. Концентриран екстракт од јохимба се добива од кората на афричкото дрво Jохимб. Со децении е употребувано во медицината за лечење на потенцијата кај мажите.

Делува на тој начин што го подобрува дотокот на крв во машкиот полов орган, и истовремено подолго спречува нејзино одлевање. Ова јохамбинот го прави многу моќно средство во регулирање на машката сексуална функција-го зголемува либидото, а дури медицинската литература наведува и благо афродизијачко дејство.

Докажано е дека јохамбинот влијае на мобилизирање на масните киселини од наталожените масти кај жените-посебно кај колковите. Исто така спречува артериите да станат крути со што се зголемува ефикасноста на циркулацијата која што пак поволно се одразува на работата на мозокот и срцевиот мускул.

Во некои случаеви може да предизвика и зголемено лачење на тестостерон што резултира со зголемување на силата. Јохимбата на UltimateNutrition е производ на кој што можете да му верувате, затоа што содржи доволна доза за максимален ефект.

Пакување 60 мл.КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com