Iso Sensation 93Beta K

Testostrogrow 2 HP
View Full-Size Image


Testostrogrow 2 HP

Cena: 3 000.00 ден


Testostrogrow 2 HP е најнова природна формула за подигање на нивото на тестостеронот, но воедно содржи и супстанции кои што играат улога на блокатори на конверзијата на тестостерон во естроген. Во Testostrogrow 2 HP комплексот се наоѓаат антиоксиданти и природни супстанции кои го појачуваат протокот на крв и го јачаат срцевиот мускул.

Обезбедена е и заштита за простатата. Производот се наоѓа во таблети со временско разложување што овозможува високо ниво на тестостерон во текот на целиот ден.

Подобра напумпаност и повеќе изразени мускули, дефинитивноможете да очекувате од овој препарат.Состав: Tribulus Terestris, Chrisin, Saw Palmeto, Avena Sativa, Cucurbite Pepo, Indol-3 Carbinol, Daidzein и Алфа Липоидна киселина.

Пакување 126 таблети.КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com