DHEAPure Muscle Carbs

Power Caps
View Full-Size Image


Power Caps

Cena: 1 400.00 ден


Нов извор на енергија Power Caps е енергетски суплемент дизајниран да ја зголеми енергијата како  на вашето тело така и на вашиот ум.

Power Caps ќе ви помогне:

- Да се изборите со омалаксаноста,
- Да ја елиминирате физичката и менталната исцрпеност,
- Да ја подобрите менталната реакција,
- Вашите тренинзи да бидат многу поинтензивни,
- И да уживате во високо ниво на енергија во текот на целиот ден.

Power Caps содржи есенцијални билни производи кои ви помагаат во борбата против замор и омлаксаност, а тоа ги вклучува следните состојки: гинсенг - одсекогаш се користел како тоник за подобрување на општата состојба на организмот и создавање на подобар баланс во телото влијаејќи на метаболизмот и подобрувајќи ги спортските перформанси. Б-витамините се есенцијални за конверзијата на мастите и јаглените хидрати во енергија. Мате - и антиоксидантската билка зелен чај, се моќни состојки и служат за подигање на нивото со кое телото одговара адекватно на напорните тренинзи.

Тирозин и таурин, ја подобруваат менталната будност, ја подобруваат брзината на реакцијата и ја зголемуваат можноста за концентрација. Присутен е и Guarana Extract којшто делува слично на двете претходни супстанции, чијашто взаемна реакција се појачува - синергизам.

Во составот се присутни и: L Carnitin, Cayene, Royal Jelly и Alpha Lipoic Acid.

Пакување 90 капсули.КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com