DAILY COMPLETE FORMULAUltra Ripped

Tribulus Terestris
View Full-Size Image


Tribulus Terestris

Cena: 1 550.00 ден


Долго време научниците и спортистите беа воодушевени од силата и моќта на тестостеронот. Овој хормон ја помага изградбата на мускулите, посебно давајќи им цврстина и густина, истовремено ги успорува процесите на стареење и ја зголемува сексуалната желба. Трибулусот е во состојба да го подигне природниот тестостерон од 40 до 100%. Без никакви несакани ефекти. Докажано е дека трибулусот го зголемува нивото на лутенизирачкиот хормон, кој што пак влијае на зголемена продукција на тестостерон во тестисите. Вакво природно покачување на тестостерон влијае и на подобрување на квалитетот на семената течност. Трибулусот беше долгогодишна тајна на бугарските и руските дигачи на тегови заради позитивниот ефект на јачење на тетивите и добивање на сила на природен начин. Во народната медицина трибулусот се користи како средство за регулирање на работата на  џигерот, бубрезите и кардиоваскуларниот систем. Корисен е и како антисептик и благ диуретик.

Трибулусот на Ultimate Nutrition е ПАТЕНТИРАН бугарски трибулус. Само ПАТЕНТИРАН трибулус е оригинален бугарски трибулус!

Еве ги податоците за нашиот трибулус: United States Patent No.6,343,258. Ги исполнува бугарските стандарди по спецификација #ON 0273062,81.

Поседуваме и оригинален Бугарски фитосанитарен сертификат.

Користејќи ваков оригинален производ имате загарантирани резултати.

Пакување 90 капсули.

1 капсула = 750 мг.КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com