Glucosamine & Chondroitin & MSM

SUPER COMPLETE FORMULA
View Full-Size Image


SUPER COMPLETE FORMULA

Cena: 2 000.00 ден


Се препорачува на спортисти а посебно на оние кои што имаат екстремни напори. Основен додаток во исхраната. Исто така се препорачува на сите оние кои што мораат да внесат поголемо количество витамини, минерали како и ензими поради претренираност или болест. Оваа формула е многу применлива во периодите кога владее грип и разни вируси. Ја подобрува апсорпцијата на храната, регулирањето на метаболизмот, стресните ситуации, и го зголемува имунитетот.

Пакување: 270 таб. (2.000 ден.) / 135 таб. (1.400 ден.)
КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com