CLALiquid Amino

Adrenoline
View Full-Size Image


Adrenoline

Cena: 1 500.00 ден


Извлечете 110% од вашиот тренинг.

Најголемото достигнување на врвната суплементација и нејзина единствена цел е: Како да го нахрани мускулот тогаш кога е најпотребно?
Во модерниот тренинг постои правило кое се вика “врв на пирамидата” и се базира на додатоци кои ислучиво се користат непосредно пред, за време и веднаш по завршувањето на тренингот. Сите светски стручњаци се сложуваат во тоа дека најважен тајминг за конзумирање на додатоци е периодот во текот на самиот тренинг.

Многу вежбачи мислат дека ако земале додаток пред и по тренингот дека ја завршиле добро својата суплементација. Но, тоа не е така! Тоа е доволно за некои 60%...а тоа е многу далеку од популарните 110% кои се достигнуваат во случај кога за време на тренингот се користи додаток каков што е Adrenoline!

Adrenoline како додаток го претставува самиот врв на пирамидата на суплементи, сите останати додатоци се користат или пред или по тренинг... Adrenoline се користи во најкритичните моменти, а тоа се оние моменти кога телото има најголема потреба од додатоци, и кога мускулите највеќе се напрегнати и се трошат! Токму затоа овој додаток е на врвот.

Пакување 1,2 кг.КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com