Gluta PureMuscle Juice 2544

Horse Power
View Full-Size Image


Horse Power

Cena: 2 890.00 ден


За оние коишто сакаат повеќе од креатин HORSE POWER е комбинација од 20 состојки кои што делуваат здружено синергистички, што значи, взаемно состоките меѓусебно го појачуваат своето дејство. Оваа дружина работи заедно на зголемување на силата, издржливоста, побрз опоравок и подобро хранење на мускулите со крв.

Horse Power ја зголемува продукцијата на Nitric-oksid(no) во организмот и на тој начин создава неверојатни резултати. Nitric-oksid е азотен оксид кој што создава анаболичко опкружување во телото со зголемување на протокот на крв во тренираниот мускул, на тој начин овозможува мускулите да добијат повеќе кислород, повеќе хормони и повеќе храна.

Со користењето на Horse Power ќе го забележите следново:

- Неверојатна и долготрајна напумпаност на мускулите

- Зголемување на силата

- Поголема издржливост

- Зголемување на чиста мускулна маса

- Побрзо опоравување од тренинзите...

Една од причините зошто Horse Power предизвикува толку големо внимание во јавноста, е тоа што, оние кои не реагираа на класичниот креатин, постигнаа неверојатни резултати, бидејќи во Horse Power има неколку здружени нови видови на креатин. Horse Power драстично ги зголемува залихите на гликоген, креатин, ја зголемува продукцијата на АТП и ја појачува ретенција на гликогенот.

Пакување 1 кг.







КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com