Testostrogrow 2 HPOmega 3

Beta K
View Full-Size Image


Beta K

Cena: 1 900.00 ден


Бета аланин и креалкалин

Како што секој од нив поединечно делува на добивање на сила и дефиниција на мускулната маса, така се покажало и во неговото испитување дека најдобро е овие два суплементи да се земаат во комбинација заедно. Причината е едноставна. Бета аланинот, интензитетот на тренингот го подига речиси до максимум, значително го одложува напорот и исцрпеноста и видно го намалува психофизичкиот замор.

Креалкалинот помага во тренинзите чија цел е што повеќе да се активираат мускулните влакна и подлабоко да продре во мускулите. Креалкалинот поради својата способност да рециклира ATP (познат како молекул на сила ) придонесува вежбачот да има додатни 3 до 6 повторувања повеќе во серија.

Комбинацијата од овие два суплемента е полн погодок за сите оние кои одлучиле да се занимаваат со сериозен тренинг и за краток временски период да добијат сила, маса и дефиниција на мускулите, како и да стекнат издржливост која што е потребна во боречките дисциплини или другите спортови каде е изразен контактот или има дуел во игрите.

Бета Креалкалинот е суплемент од последната генерација и се препорачува на сите сериозни вежбачи и спортисти како и на оние кои многу темелно и истрајно приоѓаат на своите тренинзи.

Пакување 200 капсули.

1 капсула = 750 мг.КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com