Beta AlanineWhey Supreme 2000

Creatine Liquid
View Full-Size Image


Creatine Liquid

Cena: 1 200.00 ден


Creatine Liquid најбрзо се апсорбира.
Creatine Liquid 100% се апсорбира.
Creatine Liquid воопшто не го оптоварува системот за варење. Незаменлив е во суплементацијата која што е потребна веднаш после тренинг, кога во телото е неопходно итно внесување на суплементи за спречување на катаболичките процеси.
Дали течниот креатин има вода во себе?
НЕ, Creatine Liquid нема вода во себе, на тој начин е осигурана стабилноста на овој прозивод.КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com