Iso Sensation 93Isomass Xtreme Gainer

Glucosamine & Chondroitin & MSM
View Full-Size Image


Glucosamine & Chondroitin & MSM

Cena: 900.00 ден


Диверзантска тројка во вашата здравствена мисија

Кога вашите зглобови, рамења, колена и лактови ќе бидат заробени од повреди, болки и окоштувања, вашето тело почнува да пати затоа што не можете повеќе да вежбате, дури ни нормално да се движите и да ги обавувате своите редовни активности.

Во помош повикајте ја "диверзантската тројка" која до сега многумина ги ослободила од овие неприлики и ги вратила во здрав и нормален живот. GLUCOSAMINE & CHONDROITIN & MSM делува на тој начин што многу брзо почнува да ги санира повредите и ги изградува и регенерира: рскавицата, тетивите, мембраните и другите ткива. Исто така ја смалуваат болката, воспаленоста и отеченоста на зглобовите настанати од физички напори или разни облици на остеоартритис.

"Командант на оваа тројка" е веќе добро познатиот Glucosamine на кого му се приклучија Chondroitin sulfat и MSM. Кондроитинот е дел од голем протеински молекул кој на рскавицата и дава еластичност. Делува на тој начин што ја привлекува течноста во молекулите стимулирајќи продукција на колаген. MSM (methul sulfonul methane) е соединение на сулфур и е користен при воспаление и болки во мускулите.

Пакување 90 таблети.КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com