Protein Sensation 81Adrenoline

CLA
View Full-Size Image


CLA

Cena: 950.00 ден


CLA е добро познат производ за намалување на масното ткиво на тој начин што влијае на ензимите кои што се одговорни за депонирање на мастите во масно ткиво. Блокирајќи го овој процес се намалува таложењето на масни наслаги во телото.

Наменет е за спортисти и за особи кои што не се физички активни, а сакаат да го намалат масното ткиво.

Пакување 90 софтгел.

1 капсула = 1000 мг.

 КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com