Xtreme AminoCreatine Liquid

Whey Supreme 2000
View Full-Size Image


Whey Supreme 2000

Cena: 1 650.00 ден


Whey-от претставува најдобар градивен материјал за мускулите и затоа Ultimate Nutrition направи единствен 100% Whey Supreme во таблети. Таблетите се многу практични и можете да ги земате во текот на целиот ден, а при тоа да имате прецизен увид колку точно грама сте земале. Во составот на овој производ има 18 амино киселини од кои 8 се есенцијални, а 10 не есенцијални.

Пакување: 300 таблети.

1 таблета = 2000 мг. 100% Whey.

 КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com