Yohimbe Bark ExtractMassive Whey Gainer

Flax Seed Oil
View Full-Size Image


Flax Seed Oil

Cena: 850.00 ден


Диетите кои што вклучуваат ниско ниво на масти придонесуваат за намалување на нивото на тестостерон, а со самото тоа и губење на чиста мускулна маса. Flax Seed Oil ќе ви биде прав сојузник во овие ситуации каде што се исклучува внесот на масти и јаглени хидрати.

 КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com