Glucosamine SulfateUltra Ripped

MCT Gold
View Full-Size Image


MCT Gold

Cena: 1 200.00 ден


Medium Chain Triglycerides се масти кои во природата можат да се најдат во кокосовото и палминото масло. Тие многу полесно и побрзо се апсорбираат во телото во однос на останатаите типови на масти. МСТ мастите се метаболизираат многу брзо во џигерот при што ја поттикнуваат и зголемуваат потрошувачката на енергија, а го намалуваат складирањето на мастите.

 КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com