Get the Flash Player to see this player.

time2online Extensions: Simple Video Flash Player Module

НОВИОТ MUSCLE JUICE REVOLUTION

"MUSCLE JUICE" РЕВОЛУЦИЈА!

 

Новиот Muscle Juice Revolution 2600  е врвен гејнер на пазарот. Содржи 56 грама протеин во ексклузивниот микс Octo-PRO каде што се искомбинирани 8 клучни типа протеини.

Повеќе...

PRE COMBAT

"PRE COMBAT" Одговор на секој предизвик!

Ако знаете дека во тековниот ден ве очекува тренинг во кој ќе ги испитате границите на вашите можности, или пак пред вас е важен меч, "PRE COMBAT" е вистинскот додаток за вас, дизајниран така да ви овозможи максимална брзина, сила и експлозивност. Негови карактеристики се:

Повеќе...

FAT BURNING COMBAT

"FAT BURNING COMBAT FINAL ROUND"

Full Combat Fat Burning Combat Final Round е специјално дизајнирана формула која што ќе ве доведе до максимална дефиниција и изразеност на вашите мускули.

Повеќе...

MR. OLYMPIA

Ultimate Pro Team

ISOMASS XTREME GAINER

RED ZONE

PROSTAR WHEY PROTEIN

TESTOSTRO GROW 2 HP