НОВИОТ MUSCLE JUICE REVOLUTION

"MUSCLE JUICE" РЕВОЛУЦИЈА!

 

Новиот Muscle Juice Revolution 2600  е врвен гејнер на пазарот. Содржи 56 грама протеин во ексклузивниот микс Octo-PRO каде што се искомбинирани 8 клучни типа протеини.

Содржи 170 грама јаглени хидрати со ВРЕМЕНСКО ОСЛОБОДУВАЊЕ (TIME RELEASE) за максимално искористување.

Покрај прекурсорите на глутамин кои што се вклучени во самиот состав, секое послужување содржи додатни 1000 мг. од најновиот L-Alanyl-L-Glutamine. Оваа моќна состојка штити од мускулна деградација и обезбедува додатна сила да се истрае во тренингот. Претставува ултимативен анаболик и стимулатор на хормонот за раст од што последователно се ослободува IGF-1, што пак ја зголемува чистата мускулна маса. Со самото тоа што се состои од 8 различни протеини е далеку посупериорен од било кој друг единечен тип на протеин.

Whey протеините, како што се хидролизираниот Whey изолат и концентрат, му даваат на вашето тело наплив на аминокиселини веднаш по нивното внесување. Овие протеини се идеални за чиста мускулна маса. Потоа, на сцена доаѓаат средно варечките протеини (MID RELEASE)  за на крај да ја завршат целата работа на потполно хранење на вашите мускули протеините со одложено ослободување (EXTENDED RELEASE).
Овој нов гејнер, исто така, содржи и нова, многу возбудлива, компонента во групата на јаглени хидрати, KARBO-lin. Овој елемент е создаден за полнење со јаглени хидрати (KARBO LOADING). KARBO-lin е дизајниран исклучиво за елитни атлети кои што бараат брз и високо ефикасен начин за полнење на мускулите со доволно гликоген. Овој високо-технолошки јаглен хидрат поминува низ стомакот многу брзо, 80% ПОБРЗО ОД ДЕКСТРОЗАТА или шеќерот. Делува како пумпа за мускулите, влечејќи вода и хранливи материи со себе, од што ќе имате чувство дека сте постојано напумпани по внесувањето.

ПОБАРАЈТЕ ЈА НОВАТА ВОЗБУДЛИВА ФОРМУЛА НА MUSCLE JUICE REVOLUTION 2006 ЗА ВАШЕ ПОТПОЛНО ЗАДОВОЛСТВО И МАКСИМАЛЕН РЕЗУЛТАТ!

ДОПОЛНИТЕЛНО ЌЕ ВЕ ИЗРАДУВА И ЗГОЛЕМЕНОТО ПАКУВАЊЕ ОД 5,04 кг. И МНОГУ ПРИСТАПНАТА ЦЕНА.

MR. OLYMPIA

Ultimate Pro Team

ISOMASS XTREME GAINER