За Нас

Омнитраде доо Скопје постои од 1990 година.
Основна дејност е увоз и дистрибуција на разна трговска стока за широка потрошувачка.

Во 1999 година е остварен контакт со производителот на додатоци во исхрана Ultimate Nutrition USA кога што е склучен и ексклузивниот договор помеѓу двете фирми за увоз и дистрибуција на производите на македонскиот пазар. Од тогаш па се до денес фирмата Омнитраде е единствен увозник со ексклузивен договор. Истото можете да го проверите на официјалниот веб сајт на Ultimate Nutrition под рубриката International.
Ultimate Nutrition направи регистрација на својата интелектуална сопственост (ТМ - Тrade Мark) во согласно со македонските закони и целосно го заштити правото на користење за промет и дистрибуција, истото давајќи го на Омнитраде доо Скопје. Со самото тоа гарантираме за уникатноста, квалитетот и оригиналноста на нашите производи. А долгогодишната соработка јасно зборува за нашата стабилност, посветеност и успешност во работењето.

Од самиот почеток на 2010 година нашата компанија е ексклузивен застапник и за Косово.

Омнитраде доо Скопје

MR. OLYMPIA

Ultimate Pro Team

ISOMASS XTREME GAINER