Контакт

Омнитраде доо Скопје

Контакт:
Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Ексклузивен дистрибутер за Скопје:
Фит Поинт
Тел: 071 515 555
Email: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Дистрибутер за Битола:
Апи Центар
Email: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Контактирајте не за информации за наши дистрибутери: Прилеп, Велес, Струмица, Кичево, Струга, Охрид...

 

 

Ultimate Pro Team