Mr. Olympia

Ultimate Nutrition inc.  со гордост најавува дека и оваа 2012 година е ГЕНЕРАЛЕН СПОНЗОР на најголемото бодибилдинг и фитнес натпреварување на ПЛАНЕТАТА - MR.OLYMPIA кое што се одржува во Лас Вегас, Невада.
Инаку, компанијата Ultimate Nutrition, како најмоќна компанија на пазарот, веќе трета година по ред е генерален покровител на најголемото збиднување во светскиот бодибилдинг.
Очекуваме многу возбудлива и интересна програма полна со новитети.

 

Ultimate Pro Team

ISOMASS XTREME GAINER