Производи

Дали сте доволно информирани?

Во денешно време е многу важно корисниците на диететски додатоци во исхраната да бидат максимално информирани, како би можеле самите да разликуваат што е високо квалитетен, а што неквалитетен производ.

Од таа причина ги повикуваме потрошувачите што подобро да се информираат, за да знаат каков производ внесуваат во својот организам, затоа што неквалитетните производи не само што нема да ги дадат очекуваните резултати, туку може да предизвикаат и многу несакани последици.

 

 

Диететските суплементи на фирмата ULTIMATE NUTRITION кои што се продаваат на нашиот пазар, во потполност се произведени и пакувани во САД по највисоки можни стандарди во фабриката која што се наоѓа во Фармингтон Конектикат, САД, и се наменети за американскиот пазар кој што е со најригорозни и највисоки стандарди за квалитет, што може да се увиди и по бар-кодовите втиснати на пакувањата.

Како гаранција за квалитетот поседуваме и оригинални Сертификати за квалитет и слободна продажба заверени од производителот и од државниот администратор на Соединетите Американски Држави.

Потрошувачите на производите на ULTIMATE NUTRITION, сеедно каде ќе го купуваат суплементот, дали во Њу Јорк, Лос Анџелес, Чикаго или на нашиот пазар се сигурни дека тоа е оној правиот производ.

Познато е дека постои голема разлика помеѓу квалитетот на производите кои што во потполност се произведуваат и пакуваат во Америка и се наменети за Американскиот пазар, и оние производи кои што се наменети за НЕ Американискиот пазар, а тоа се оние производи кои што наводно се пакувани во некоја трета земја.

Внимавајте на своето здравје и кои суплементи ги користите.

Она што ние можеме да ви го порачаме е реченицата која што 30 години не е изменета од самото основање на ULTIMATE NUTRITION, а која што е кажана од основачот господин Виктор Рубино ...

НИКОГАШ НЕМА ДА ГО ЗГОЛЕМИМИЕ ПРОФИТОТ НА ШТЕТА НА КВАЛИТЕТОТ...

КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com

MR. OLYMPIA

ISOMASS XTREME GAINER