FAT BURNING COMBAT

"FAT BURNING COMBAT FINAL ROUND"

Full Combat Fat Burning Combat Final Round е специјално дизајнирана формула која што ќе ве доведе до максимална дефиниција и изразеност на вашите мускули.

Овој иновативен суплемент содржи посебни супстанции за намалување на вашиот апетит, за многу полесно минување низ периодот на диетата. Воедно, вашето енергетско ниво ќе биде на многу повисоко ниво, што пак последователно придонесува и за поголемо согорување на масните наслаги.

Fat Burning Combat Final Round е наменет исклучиво за сериозни атлети и борци кои што даваат се од себе, било да е во прашање секојдневен тренинг или натпревар.

Цена 2.850,00 ден.

MR. OLYMPIA

Ultimate Pro Team

ISOMASS XTREME GAINER