PRE COMBAT

"PRE COMBAT" Одговор на секој предизвик!

Ако знаете дека во тековниот ден ве очекува тренинг во кој ќе ги испитате границите на вашите можности, или пак пред вас е важен меч, "PRE COMBAT" е вистинскот додаток за вас, дизајниран така да ви овозможи максимална брзина, сила и експлозивност. Негови карактеристики се:

1. Содржи 5 видови на Креатин (Creatine Monohydrate, Creatine Alpha Ketoglutarate, Tri-Creatine Malate, Kre-Alkalyn, Creatine Ethyl Ester) плус Бета Аланин, за зголемување на силата и експлозивноста;

2. Осум компоненти на база на кофеин и супстанции кои го поддржуваат неговото дејство, за максимална енергија и издржливост;

3. Пет моќни и научно складни компоненти познати како Нитрит Оксиди, за целосна нахранетост на секој мускул и максимално насочување на сила во текот на тренингот или мечот;

4. Четри компоненти кои со Калциум фосфатот и останатите сродни фосфати придонесуваат за нормално дејствување, заштита и намалување на можностите за евентуални повреди на мускулното ткиво и коските кои се константно ангажирани и изложени на притисок и абење;

5. Дали сте борец? Овој е најважниот перформанс од сите и без него ништо не ви вреди: Ако не сте вистински борец во срцето ниту еден додаток нема да ви помогне да постанете тоа. Затоа "PRE COMBAT" не е додаток за оние кои не се спремни да одговорат на предизвиците! "PRE COMBAT" е формулиран за вистинските борци и за оние кои тоа ќе станат!

Цена 3.150,00 ден.

MR. OLYMPIA

Ultimate Pro Team

ISOMASS XTREME GAINER