Гејнери и Јаглени Хидрати

Isomass Xtreme Gainer

6 200.00 ден


Ultimate Nutrition со задоволство ви го претставува ISOMASS XTREME GAINER, со досега најсовремената формула на сооднос на јаглени хидрати и протеини, со додаток ма прославените креатин, глутамин и...
[Procitaj poveke......]

Muscle Juice Revolution 2600

3 900.00 ден


Новиот Muscle Juice Revolution 2600 е врвен гејнер на пазарот. Содржи 56 грама протеин во ексклузивниот микс Octo-PRO каде што се искомбинирани 8 клучни типа на протеини.
[Procitaj poveke......]

Massive Whey Gainer

3 600.00 ден


Пред да отидете во продавница и да купите каков и да е гејнер, треба да знаете дека неговата цена се одредува според тоа колку чисти протеини има во него и од какво потекло се.
[Procitaj poveke......]

Muscle Juice 2544

3 100.00 ден


Во својот состав има 22% протеини од Whey и од белка од јајце. Содржи и моќна количина на јаглени хидрати...
[Procitaj poveke......]

Pure Muscle Carbs

1 100.00 ден


Pure Muscle Carbs во неговиот состав содржи: прости, средни и сложени јагленохидтрати. Исто така како посебен додаток содржи и натриум – есенцијален електролит...
[Procitaj poveke......]

 

  • «« Start
  • « Prev
  • 1
  • Next »
  • End »»
Results 1 - 5 of 5

КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com