Креатин и додатоци

Beta K

1 900.00 ден


Како што секој од нив поединечно делува на добивање на сила и дефиниција на мускулната маса, така се покажало и во неговото испитување дека најдобро е овие два суплементи да се земаат во комбинација заедно.
[Procitaj poveke......]

Kre-Alkalyn

1 400.00 ден


Најсовршениот облик на креатин Креалкалинот е буфериран креатин, неговата Ph вредност е зголемена и е 100% стабилизиран. Тоа значи дека не задржува вишок вода и не предизвикува надуваност во телото.
[Procitaj poveke......]

Creatine Monohydrate

650.00 ден


Creatine Monohydrate - platinum series, платинска серија, спаѓа во групата на најчисти и најквалитетни микронизирани креатин монохидрати во светот.
[Procitaj poveke......]

Horse Power

2 890.00 ден


За оние коишто сакаат повеќе од креатин HORSE POWER е комбинација од 20 состојки кои што делуваат здружено синергистички, што значи, взаемно состоките меѓусебно го појачуваат своето дејство.
[Procitaj poveke......]

Adrenoline

1 500.00 ден


Adrenoline како додаток го претставува самиот врв на пирамидата на суплементи, сите останати додатоци се користат или пред или по тренинг...
[Procitaj poveke......]

Beta Alanine

650.00 ден


Со внесувањето на Beta Alanine интензитетот на тренингот ќе се подигне на максимум. Исто така значително ќе се намали напорот и исцрпувањето во текот на натпреварувачкио период.
[Procitaj poveke......]

Creatine Liquid

1 200.00 ден


Creatine Liquid најбрзо се апсорбира. Creatine Liquid 100% се апсорбира. Creatine Liquid воопшто не го оптоварува системот за варење.
[Procitaj poveke......]

   

  • «« Start
  • « Prev
  • 1
  • Next »
  • End »»


Display #  
Results 1 - 7 of 7

КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com