Витамини и минерали

SUPER COMPLETE FORMULA

2 000.00 ден


Се препорачува на спортисти а посебно на оние кои што имаат екстремни напори. Основен додаток во исхраната.
[Procitaj poveke......]

DAILY COMPLETE FORMULA

1 200.00 ден


Daily complete formula влегува во група на формули како што се вели жаргонски – Граѓански - мултивитамини и минерали.
[Procitaj poveke......]

COENZYME Q-10

1 500.00 ден


Mедицинските истражувања покажуваат дека со текот на годините нивото на Q10 во организмот опаѓа.Најголемата концентрација на Q10 се наоѓа во срцевото ткиво.
[Procitaj poveke......]

ZINC

550.00 ден


Цинкот е есенцијален елемент, неопходен како на луѓето така и на животните. Цинкот има способност на зајакнување на имунолошкиот систем и зголемување на бројот на бели крвни зрнца.
[Procitaj poveke......]

DHEA

0.00 ден


ВНИМАНИЕ!!! Почитувани, според параметрите на АХВ овој производ не е дозволено да се увезува во Македонија! Доколку го сретнете овој производ во Македонија, истиот е шверцуван и е од сомнително потекло.

[Procitaj poveke......]

ANTI-OXIDANT

950.00 ден


Силно, здраво и витално тело во себе не содржи отрови. Еден од најопсаните загадувачи на организмот се добро познатите „слободни радикали“.
[Procitaj poveke......]


  • «« Start
  • « Prev
  • 1
  • Next »
  • End »»


Display #  
Results 1 - 6 of 6

КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com