Регенератори

Glucosamine & Chondroitin & MSM

900.00 ден


Кога вашите зглобови, рамења, колена и лактови ќе бидат заробени од повреди, болки и окоштувања, вашето тело почнува да пати затоа што не можете повеќе да вежбате, дури ни нормално да се движите и да ги обавувате своите редовни активности.
[Procitaj poveke......]

Glucosamine Sulfate

750.00 ден


Кај спортистите и озбилните рекреативци, поради физичките напори, зглобовите и рскавиците трпат оптеретувања. Поради тоа организмот е приморан да ја овновува рскавицата, а ако неможе тоа да го постигне , сигнализира со болка.
[Procitaj poveke......]

Glucosamine Chondroitin

800.00 ден


GLUCOSAMINE CHONDROITIN делува на тој начин што многу брзо почнува да ги санира повредите и ги изградува и регенерира рскавицата, тетивите, мембраните и другите ткива.
[Procitaj poveke......]


  • «« Start
  • « Prev
  • 1
  • Next »
  • End »»
Results 1 - 3 of 3

КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com