Liquid AminoDHEA

Protein Sensation 81
View Full-Size Image


Protein Sensation 81

Cena: 2 000.00 ден


Овој производ претставува посебно избалансирана и исфилтрирана протеинска смеса заштитена со формулата Nitropro 7 на Ultimate Nutrition. Овој протеин е направен така да неговите протеини се отпуштаат во телото подолг временски период, околу 6 часа.

Ова значи дека ако го испиеме пред спиење, ќе ги храни мускулите во текот на целата ноќ. Protein Sensation 81 е доста силен со 81% протеини, единствен со time release формула и затоа спортистите го конзумираат пред спиење.

Пакување 908 гр.КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com