Omega 3Isomass Xtreme Gainer

Iso Sensation 93
View Full-Size Image


Iso Sensation 93

Cena: 2 100.00 ден


Освен тоа што е рекордер со 93,7% протеини од најдобриот Whey Isolate, појачан е со глутамински комплекс и со хранливиот колострум. За да се апсорбира што полесно и побргу, додадени се инсулински и дигестивни комплекси (алфа липоидна киселина, д-пинтол, 4 хидроксиизолеуцин). Уште ова, прв пат е употребена ISOCHILL метода – двостран систем на унакрсно микрофилтрирање со ниски температури на веј изолат.

Со Iso Sensation 93 чистата мускулна маса и неверојатната дефиниција на мускулите се чекор поблиску до вас.

Еден дозер содржи 33 гр. во кој што има 30 гр. чист, биоактивен Whey изолат.

Пакување 910 гр. (2.100 ден.) / 2,27 кг. (Супер фабрички попуст!!! 3.690 ден.)КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com