Horse PowerCarnitine Liquid

Whey Supreme
View Full-Size Image


Whey Supreme

Cena: 3 450.00 ден


100% Whey Supreme е протеин кој што со висока технологија е концентриран во суплемент, и со своите 70% протеин ќе ви ги нахрани мускулите многу квалитетно.
Исклучително е богат со BCAA и се препорачива на секој спортист.

Пакување 907 гр. (1.700 ден.) / 2,3 кг. (3.450 ден.)КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com