Kre-AlkalynMCT Gold

Prostar Whey Protein
View Full-Size Image


Prostar Whey Protein

Cena: 2 650.00 ден


Prostar Whey Protein е комбинација од супериорен квалитет и неверојатен вкус. Во вредност од околу 83% whey протеин изолат и концентрат ќе им го даде вистинското гориво на вашите мускули за идеален раст во чиста и најквалитетна мускулна маса со изразена дефиниција.

Интересно е да се напомене дека токму Prostar Whey Protein е омилен протеин на нашиот познат атлета и бодибилдер Јовче Василевски.
Јовче го конзумира
Prostar Whey Protein и вон сезона и за време на своите подготовки за натпревар веќе цели 10 години од својата кариера и со него има постигнато неброени успеси. Еве неколку од неговите постигнувања:


1. IBFF СВЕТСКО ПРВЕНСТВО - ТРЕТО МЕСТО, КОПАР, СЛОВЕНИЈА 2010

2. NABBA
СВЕТСКО ПРВЕНСТВО - ПЕТТО МЕСТО, ГРЦИЈА 2008

3. NABBA ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО - ЧЕТВРТО МЕСТО, ГРЦИЈА 2006

4. WFF
СВЕТСКО ПРВЕНСТВО (EXTREME BODY) - ЧЕТВРТО МЕСТО, ГРЦИЈА 2006

5. NABBA БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО - ПРВО МЕСТО (BODY BUILDING MASTERS),
ГРЦИЈА 2007

6.
БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО - ПРВО МЕСТО, БАР, ЦРНА ГОРА 2008

7.
БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО - ПРВО МЕСТО, ВАРВАРИН, СРБИЈА 2010

8.
БАЛКАНСКО ПРВЕНСТВО - ПРВО МЕСТО, ТУЗЛА, БОСНА 2011


И уште многу други успеси. Користете го и вие протеинот на Шампионите
"PROSTAR WHEY PROTEIN".

Еден дозер содржи 30 гр. во кој што има 25 гр. супериорен Whey протеин.

Пакување 907 гр. (1.690 ден.) / 2,3 кг. (Супер фабрички попуст!!! 2,650 ден.) / 30,6 гр. (60 ден.)КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com