Tribulus TerestrisUltra Ripped

Kre-Alkalyn
View Full-Size Image


Kre-Alkalyn

Cena: 1 400.00 ден


Најсовршениот облик на креатин Креалкалинот е буфериран креатин, неговата Ph вредност е зголемена и е 100% стабилизиран. Тоа значи дека не задржува вишок вода и не предизвикува надуваност во телото.

Ја неутрализира млечната киселина и ја смалува киселоста на киселината во желудникот, на тој начин спречува да се претвара креатинот во креатинин. Креалкалинот се искористува 100% - нема повеќе фаза на полнење - со мали дози се постигнува потполн ефект. Првите резултати доаѓаат веднаш или максимално после 3-5 дена. Дава прилив на чиста мускулна маса и ја зголемува силата.

Производот е патентиран 04.06.2002. US. Patent 6,399,61. Напомена: особите коишто имаат гастро-ентеролошки проблеми, би требало да се консултираат со лекар.

Пакување 120 капсули.

1 капсула = 750 мг.КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com