COENZYME Q-10Protein Isolate

Glucosamine Chondroitin
View Full-Size Image


Glucosamine Chondroitin

Cena: 800.00 ден


Кога вашите зглобови, рамења, колена и лактови ќе бидат заробени од повреди, болки и окоштувања, вашето тело почнува да пати затоа што не можете повеќе да вежбате, дури ни нормално да се движите и да ги обавувате своите редовни активности.

GLUCOSAMINE CHONDROITIN делува на тој начин што многу брзо почнува да ги санира повредите и ги изградува и регенерира: рскавицата, тетивите, мембраните и другите ткива. Исто така ја смалуваат болката, воспаленоста и отеченоста на зглобовите настанати од физички напори или разни облици на остеоартритис.

Кондроитинот е дел од голем протеински молекул кој на рскавицата и дава еластичност. Делува на тој начин што ја привлекува течноста во молекулите стимулирајќи продукција на колаген.

Пакување 60 таблети.КАТЕГОРИИ

Developed by JoomVision.com